Ingezonden

Annie van der Meer 100 jaar. Stuurt u ook een kaartje?

Donderdag 25 maart a.s. viert Annie haar 100e verjaardag. Geen groot feest door de corona-perikelen. Wel, bij goed weer, een rondrit met een feestelijk versierde fiets van Fietsmaatjes!

Wat vrienden en familie heel leuk lijkt, is dat zij voor haar 100e verjaardag 100 ‘Van harte gefeliciteerd’ kaarten ontvangt. Wil je meehelpen, stuur dan je kaart naar

Mevrouw A.C.M. van der Meer
p/a Rembrandt van Rijnsingel 100
2371 RG Roelofarendsveen

Er wordt voor gezorgd dat zij ze de kaarten op haar verjaardag krijgt. Toen ze 99 werd, ook al tijdens corona, kreeg ze er 36, zie de foto. Dat moet op deze heuglijke dag toch ruimschoots overtroffen worden. Alvast reuze veel dank!


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.