Beachvolleybal Leimuiden verschoven naar volgend jaar

Ook Beachvolleybal Leimuiden, dat op 30 augustus 2020 zou plaatsvinden, wordt verschoven naar volgend jaar. 

Dat laat het bestuur weten. ‘’Tot 1 september mogen geen grote evenementen plaatsvinden. Een week opschuiven klinkt dan simpel en is de eerste gedachte. Maar hoe ziet de wereld er dan uit? Social distancing staat haaks op ons evenement, dat als 1 grote sociale happening bekend staat. Met je team, het groepsgevoel, na de wedstrijd het contact met de tegenstanders, de kinderactiviteiten, het publiek, de afterparty enzovoorts. Dat heeft ons doen besluiten om beachvolleybal Leimuiden een jaar door te schuiven. Zoals we ooit als gevolg van regen en temperatuur dat ook deden, het gevoel moet gecreëerd kunnen worden.’’

Ze vervolgen: ‘’Gezondheid van iedereen is het allerbelangrijkste deze en de komende periode. Onze gedachten gaan uit naar onze vele sponsors, bedrijven en instellingen, die nu en de komende periode te maken hebben met deze enorme gezondheidscrisis, die grote economische gevolgen heeft voor vele exploitaties. Wij wensen hen heel veel succes daarbij. Wij hopen dat onze inwoners vooral ook hier oog voor hebben en zoveel mogelijk lokaal kopen, ook in de toekomst hebben we elkaar weer nodig. 29 augustus 2021 zijn wij er weer, stay safe. Hoe zal het dorpshart er dan uit zien, maar belangrijker hoe zien wij en de wereld er uit?’’

www.beachvolleyballeimuiden.nl   


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.