Woubrugge Logies

Bed & Breakfast Woubrugge Logies beloond met 4 tulpen

B&B Woubrugge Logies is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de op één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Woubrugge Logiesontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest:
De communicatie betreffende de reservering was heel helder, efficiënt en gastvrij.

Het verblijf was geweldig. Het is een unieke locatie, waar aan alle details is gedacht. Als gast heb je volkomen privacy, kun je over alle gemakken van de B&B vrijelijk beschikken, inclusief veranda en tuintje.

Zeer ruim aanbod in de B&B aan tips, uitstapjes, fiets- en wandelroutes en mogelijkheden in alle omliggende steden. Dit is in verschillende talen beschikbaar.

Het huis van de eigenaren ligt aan het water, maar de gasten kunnen tevens de stoelen en het zitje aan het water gebruiken, gasten worden hiertoe zelfs uitgenodigd.

De eigenaren zijn zeer gastvrij, vriendelijk, maar respecteren ook de privacy van de gasten.

Stichting Bed & Breakfast Nederland
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

"Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.