Best gelezen berichten van vorige week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er allemaal vorige week? En welke berichten van de afgelopen week vonden jullie het meest interessant?

Dj-set van Martin Garrix op Kagerplassen

Koningsdag werd hij al gespot: Martin Garrix die door Kaag en Braassem aan het varen was met zijn crew terwijl hij zijn dj-set draaide. Bekijk het filmpje hier! Lees meer.

 

Geitje met engeltje op de schouder

Zondag 3 mei kwam er een melding binnen bij politie dat er een klein geitje langs de provinciale weg N446 zou liggen, voor de Doesmolenbrug. Wat bleek? Lees meer.

 

Kijktip: ‘Mr. Visser: hoe is het met’ vanavond in Roelofarendsveen

Viktor Brand bezoekt oud-deelnemers om te zien of de vrede is wedergekeerd nadat meester Visser zich over hun zaak had uitgesproken. Vanavond gaat hij langs bij Frans en Berna in Roelofarendsveen. Lees meer.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.