Best gelezen berichten van vorige week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er allemaal vorige week? En welke berichten van de afgelopen week vonden jullie het meest interessant?

Dj-set van Martin Garrix op Kagerplassen

Koningsdag werd hij al gespot: Martin Garrix die door Kaag en Braassem aan het varen was met zijn crew terwijl hij zijn dj-set draaide. Bekijk het filmpje hier! Lees meer.

 

Geitje met engeltje op de schouder

Zondag 3 mei kwam er een melding binnen bij politie dat er een klein geitje langs de provinciale weg N446 zou liggen, voor de Doesmolenbrug. Wat bleek? Lees meer.

 

Kijktip: ‘Mr. Visser: hoe is het met’ vanavond in Roelofarendsveen

Viktor Brand bezoekt oud-deelnemers om te zien of de vrede is wedergekeerd nadat meester Visser zich over hun zaak had uitgesproken. Vanavond gaat hij langs bij Frans en Berna in Roelofarendsveen. Lees meer.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:58

Molendag 2022: informatief en gezellig druk

Prachtig mooi weer, vrolijke mensen en draaiende molens. In het kort gezegd was Nationale Molendag Kaag en Braassem 2022 op zaterdag 14 mei een groot succes. 

Sport vandaag 15:06

Teleurstellend verlies EMM'21 VR1

Zondag 15 mei was de belangrijke uitwedstrijd tegen mededegradatiekandidaat WSV. Een resultaat zou betekenen dat we in ieder geval geen laatste meer kunnen worden. Het liep helaas anders. WSV wilde duidelijk voor hun laatste kansen strijden en bij ons was dat minder. Het gevolg was dat WSV feller in de duels zaten en vaak de tweede bal hadden.

Advertorial Cultuur vandaag 14:11

Jon van Eerd is terug met zijn populaire karakter Harrie Vermeulen

Na o.a. ‘Harrie & Eva’ en ‘Charley, de komische musical’ keert Jon van Eerd terug naar Alphen a/d Rijn. Op zaterdag 28 mei staat hij in Theater Castellum met de voorstelling ‘Harrie neemt de benen’. In deze spiksplinternieuwe komedie laat Van Eerd zich, omringd door een topcast, weer van zijn beste kant zien.

Overige gisteren 09:33

Auto te water langs A4 bij Roelofarendsveen

Zondagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water langs de A4 bij Roelofarendsveen. Het bleek te gaan om een auto die met hoge snelheid het water in gereden was.