Best gelezen berichten van vorige week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er allemaal vorige week? En welke berichten van de afgelopen week vonden jullie het meest interessant?

Dj-set van Martin Garrix op Kagerplassen

Koningsdag werd hij al gespot: Martin Garrix die door Kaag en Braassem aan het varen was met zijn crew terwijl hij zijn dj-set draaide. Bekijk het filmpje hier! Lees meer.

 

Geitje met engeltje op de schouder

Zondag 3 mei kwam er een melding binnen bij politie dat er een klein geitje langs de provinciale weg N446 zou liggen, voor de Doesmolenbrug. Wat bleek? Lees meer.

 

Kijktip: ‘Mr. Visser: hoe is het met’ vanavond in Roelofarendsveen

Viktor Brand bezoekt oud-deelnemers om te zien of de vrede is wedergekeerd nadat meester Visser zich over hun zaak had uitgesproken. Vanavond gaat hij langs bij Frans en Berna in Roelofarendsveen. Lees meer.


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.