Wijkagenten Kaag en Braassem

Geitje met engeltje op de schouder

Zondag 3 mei kwam er een melding binnen bij politie dat er een klein geitje langs de provinciale weg N446 zou liggen, voor de Doesmolenbrug. Wat bleek?

Het geitje lag naar verhaal heerlijk te slapen in de berm. Samen met omstanders konden de wijkagenten het geitje vangen. Via de meldkamer in Den Haag werd middels het oormerk navraag gedaan naar de eigenaar.

Wat bleek? Het beestje kwam helemaal vanuit Leiderdorp gelopen en is wonderbaarlijk zonder letsel de brug en de zeer drukke rotonde overgestoken.

Het baasje kwam het beestje ophalen en was erg blij met de hereniging.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 15:58

Molendag 2022: informatief en gezellig druk

Prachtig mooi weer, vrolijke mensen en draaiende molens. In het kort gezegd was Nationale Molendag Kaag en Braassem 2022 op zaterdag 14 mei een groot succes. 

Sport gisteren 15:06

Teleurstellend verlies EMM'21 VR1

Zondag 15 mei was de belangrijke uitwedstrijd tegen mededegradatiekandidaat WSV. Een resultaat zou betekenen dat we in ieder geval geen laatste meer kunnen worden. Het liep helaas anders. WSV wilde duidelijk voor hun laatste kansen strijden en bij ons was dat minder. Het gevolg was dat WSV feller in de duels zaten en vaak de tweede bal hadden.

Advertorial Cultuur gisteren 14:11

Jon van Eerd is terug met zijn populaire karakter Harrie Vermeulen

Na o.a. ‘Harrie & Eva’ en ‘Charley, de komische musical’ keert Jon van Eerd terug naar Alphen a/d Rijn. Op zaterdag 28 mei staat hij in Theater Castellum met de voorstelling ‘Harrie neemt de benen’. In deze spiksplinternieuwe komedie laat Van Eerd zich, omringd door een topcast, weer van zijn beste kant zien.

Overige 15 mei 2022 09:33

Auto te water langs A4 bij Roelofarendsveen

Zondagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water langs de A4 bij Roelofarendsveen. Het bleek te gaan om een auto die met hoge snelheid het water in gereden was.