Dennis

Braassemermeer in top 20 van ‘Nederlandse meren die uitblinken’

Het mooiste meer van Nederland volgens Google reviews? Dat is het Reindersmeer in Limburg. Maar het Braassemermeer mag er volgens deze reviews ook wezen. Met een 4,6/5 staat het Braassemermeer op een zeventiende positie.

Vinkeveense Plassen in plaats van Vietnam, Markermeer in plaats van Mallorca. In deze ‘corona-zomer’ zijn er veel Nederlanders op vakantie in eigen land of maken meerdere uitstapjes. En wat is er beter dan een warme zomerdag verkoeling zoeken in/aan een meer? Daar hoef je niet altijd ver voor te reizen, want iedere provincie heeft ten minste één zwemmeer in de buurt.

Maar welk meer is het mooiste en meest plezant? Holidu heeft de 20 favorieten meren en plassen in Nederland op een rij gezet. Doorslaggevend waren de aantal beoordelingen en de hoogste score van Google reviews voor meren en plassen in Nederland. Dit op basis van de meest actuele status (augustus 2020). In totaal zijn zo’n 2400 meren en plassen onderzocht. Het Braassemermeer heeft 50 reviews op Google en staat met een score van 4,6/5 op de zeventiende positie.

Maar met al het zwemplezier, vergeet niet om de afstandsregels van anderhalve meter ook bij het zwemmen in de gaten te houden. Check de kwaliteit van het zwemwater voordat je gaat via https://www.zwemwater.nl/.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.