Dennis

Brandweer rukt uit voor vogel in spouwmuur

Zondagmiddag werd de brandweer van Roelofarendsveen opgeroepen voor een dier in problemen op het Noordplein in Roelofarendsveen. Bewoners van een appartement hadden tussen het raamkozijn en de buitenmuur een vogeltje zien fladderen.

Toen de brandweer arriveerde was het vogeltje, dat in de spouwmuur zat niet direct gezien. Hierop werd de ladderwagen uit Leiden opgeroepen. Ook werd een speciale camera waarmee door kleine kieren gekeken kon worden opgetrommeld. Helaas werd het vogeltje niet meer gezien, waarna de brandweer onverrichter zaken retour kazerne kon.

Vogel in spouw


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.