CDA Kaag en Braassem

CDA Kaag en Braassem presenteert kandidatenlijst

Op dinsdag 21 december jl. hebben de CDA leden de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 vastgesteld.

In de lijst zijn veel nieuwe leden opgenomen en ook staan er een 3-tal jongeren in de top 10.

 

Plek 5; Bas Kempenaar uit Woubrugge, 21 jaar. Bas Kempenaar is bijna afgestudeerd HBP Politicologie en loopt al geruime tijd mee op het partijbureau van het CDA.

Plek 7; Laura de Rijk uit Leimuiden, 19 jaar. Laura de Rijk is 2e jaars student Bestuur en Organisatie op de Vrije Universiteit te Amsterdam en secretaresse van het bestuur.

Plek 9; Oscar van Leijden uit Hoogmade, 23 jaar. Oscar van Leijden is uitvoerder bij een bouwbedrijf en heeft een hele goede visie op woningbouw/de woningmarkt en is van de innovatie (toekomstgericht)

Huidig raadslid Ronald Wesselink staat op eigen verzoek lager op de lijst, omdat het raadswerk in combinatie met zijn bedrijf steeds lastiger wordt.

Anja de Rijk-de Jong, lijsttrekker en huidig fractievoorzitter ziet de verkiezingen vol vertrouwen tegemoet; "Onze kandidaten komen uit 7 van de 11 kernen en zijn een mix van jong en (wat) ouder, ervaren en onervaren; maar bovenal hebben wij met deze lijst veel kennis en kunde in huis die in de nieuwe gemeenteraad goed van pas gaat komen."

Thijs Mooren heeft aangegeven dat de komende raadsperiode zijn laatste is. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.