Pluto Sport
Advertorial Sport

Cruyff Teamwear exclusief bij Plutosport.nl!

Ken jij het merk Cruyff al? Dit populaire merk is door de legendarische nummer 14 Johan Cruijff zelf opgericht en al jaren razend populair. Plutosport heeft extra leuk nieuws over dit merk: sinds kort hebben zij namelijk een Cruyff Teamwear collectie ontwikkeld die exclusief verkrijgbaar is via Plutosport.nl.

Cruyff Teamwear voor iedereen!

Johan Cruijff wilde sporten voor iedereen toegankelijk maken en dit is terug te zien in zowel de Cruyff Foundation als alle Cruyff collecties die door de jaren heen zijn ontwikkeld. Naast de Cruyff lifestyle lijnen, bekend van de populaire schoenen en sweaters, is er sinds kort een nieuwe Teamwear lijn op de markt gekomen. Binnen deze lijn vind je alles wat je nodig hebt voor vóór, tijdens én na het sporten. Daarnaast zijn deze artikelen toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde en van jong tot oud!

Waarom Cruyff Teamwear?

Er zijn talloze voordelen waarom jij de Cruyff Teamwear lijn wilt dragen! De artikelen zijn gemaakt van hoogwaardig Turn Tech Technology polyester en hebben unieke kleurencombinaties waardoor je ze naast het sporten ook casual in je vrije tijd kunt dragen. Daarnaast zijn de voorraden altijd goed en blijven de kleuren jaren in het assortiment. Er is zelfs maatwerk mogelijk, perfect voor bijvoorbeeld bedrijven en clubs. Je vindt de Cruyff Teamwear collectie exclusief bij Plutosport én we kunnen alvast verklappen dat de collectie binnenkort wordt uitgebreid met een bijpassende Core lijn. De sweaters en broeken uit deze lijn zijn een mooie aanvulling op de bestaande Teamwear artikelen!

Benieuwd naar de collectie? Ga snel naar Plutosport.nl & scoor jouw Cruyff Teamwear!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.