De Driemaster

Cursus valpreventie start vanaf februari

Valincidenten komen vaak voor bij ouderen. Maar liefst 1 op de 3 thuiswonende ouderen valt minimaal 1 keer per jaar, wat vaak gepaard gaat met ernstige gevolgen. Om een valincident te voorkomen organiseert De Driemaster de cursus Valpreventie.

Een valincident kan soms ernstige gevolgen hebben, bijvoorbeeld botbreuken, verstuikingen en snijwonden. Door een val kunt u valangst krijgen en uw zelfvertrouwen verliezen. De cursus 'Valpreventie' bestaat uit 8 lessen inclusief een fitheidstest. De cursus wordt gegeven door fysiotherapeuten met ervaring op dit gebied. U kunt terecht op drie locaties in Hoogmade, Leimuiden en Roelofarendsveen. Kosten voor de cursus bedragen € 25,00.

Wilt u meer informatie? Ga naar www.dedriemaster.nu/senioren


Meer nieuws

Overige vandaag 14:05

Kattenkwaad in Mariakapel Oude Wetering

De laatste tijd heeft de Mariakapel in Oude Wetering steeds meer te maken met kattenkwaad. Het kerkbestuur doet een oproep om te vragen op te letten. 

Overige vandaag 11:18

Dier te water in Oud Ade

Er is vanmorgen vroeg een schaap in de sloot gevallen aan de N445 te Oud Ade. De brandweer is te hulp geschoten.

Overige vandaag 11:08

Bestuurster aan de kant gezet

Gisteren werd er een vrouw aan de kant gezet door de politie in Roelofarendsveen. Zij mocht vervolgens niet meer verder rijden.

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.