ingezonden

Dapper EMM ten onder tegen sterk Always Forward

Soms is het makkelijk een conclusie te trekken na een gespeelde wedstrijd. Deze keer was het makkelijk, Always Forward was een maatje te groot voor ons.

Het was eigenlijk nog knap dat we heel lang standhielden. Het was eenrichtingsverkeer en vooral tegenhouden, echter scoorde Always Forward pas nadat we onze eerste echte mogelijkheid hadden gekregen. Recht voor het doel besloot Isabelle niet te schieten maar nog een keer breed te leggen, uit de tegenaanval werd het 0-1. Dat bleef het uiteindelijk tot de 75e minuut.

Na de drinkpauze in de 2e helft hadden we besloten om eerder druk te zetten om toch nog iets te kunnen forceren. Dan geef je natuurlijk meer ruimte weg en moet je een beetje geluk hebben dat dit zonder gevolgen is. Always Forward wist hier echter wel raad mee en liep het laatste kwartier toch nog uit naar 0-4. Dapper gestreden door ons maar er was uiteindelijk geen houden aan. Always Forward komt door dit op de 2e plek en kan nog spelen voor promotie. Wij hebben nog 2 moeilijke wedstrijden voor de boeg tegen ADO'20 en Hillegom.

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Marin van Heijningen, Joyce Huigsloot, Syl Huigsloot, Shanna Huigsloot(Marinka van Scheppingen), Mirjam Schats, Nina Hoogenboom, Fien vd Meer (Dian Huigsloot), Anna Spruit, Esmee Schram(Mariska van Berkel) en Isabelle van Hofwegen. 


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.