Academie Kaag en Braassem

De Academie K&B gaat weer van start!

Voor iedereen wat wils! Dat is het uitgangspunt van de Academie Kaag & Braassem, het platform voor trainingen, workshops en informatiebijeenkomsten met een maatschappelijk thema.

Komend najaar staan o.a. de volgende onderwerpen op de agenda: een infoavond over diabetes (14 september), infoavonden over “Wat moet je regelen als je 18 wordt” (15 september) en “Je inkomen als je kind 18 wordt” (22 september). Ook: een training over het opzetten van vrijwilligersbeleid (28 september) en een workshop “Grenzen stellen in je vrijwilligerswerk” (4 oktober). Een mooie, driedelige training is “Zelfzorg voor Mantelzorgers (vanaf 5 oktober). Op 26 oktober hebben we “Positief coachen” voor vrijwilligers in de sport op de rol staan.

Voor het overige aanbod, aanmelding en andere informatie verwijzen we u graag naar de website. Of stuur een mail naar Frederike Schüller: f.schuller@dedriemaster.nu

Hopelijk tot spoedig ziens!

flyer kb academie.JPG


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.