Pixabay

De Dorpskerkconcerten in Leimuiden vervallen

Het comité Dorpskerkconcerten Leimuiden geeft aan dat vanwege de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus, De Dorpskerkconcerten niet door kunnen gaan.

‘’Natuurlijk hopen wij dat in het najaar van 2021 ons eerste concert weer kan worden gepresenteerd’’, laat het comité Dorpskerkconcerten weten.

Mensen die nog kaarten hebben voor het concert van 22 maart 2020 kunnen die bewaren voor het eerstvolgende concert in het najaar 2021. Je kan de kaarten ook inleveren bij Leen Overbeek, Beukenlaan 19, tel. 0651142802, dan krijgt je je geld terug.

Er staan nog wel principeafspraken met:

  • Het Merwede-Ensemble bestaande uit Louise Berendsen (fluit), Els van de Weij (saxofoon) en Sophie van Dijk (harp), voor de meesten van jullie bekend, en Cellist Reinier Regter uit Rijnsaterwoude;
  • Klavecinist Leonardo Valiente, met zijn barokensemble viool en altviool.

Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.