Blog Opinie

Dennis vindt er iets van

Klagen doen wij mensen graag. Zeker op social media. Lekker je hart luchten achter je toetsenbord. En als je op enter drukt, ben je er van af. De gemeente is natuurlijk een mooi onderwerp om je gal over te spuwen. En ik moet zeggen, soms heeft u best gelijk.

Het beleid over het oud papier begint een beetje "hot" te worden. Wat in Roelofarendsveen op dat gebied booming is, zijn de papierbakken op het Noordplein. Die zouden te weinig geleegd worden. Het argument van wethouder Yvonne Peters  dat mensen hun papier niet goed in de bak doen(ze maakte zelfs een prachtig filmpje over hoe dat dan wel moest) zou natuurlijk best kunnen, maar we zijn nooit bij het legen van de bakken, dus we hebben geen idee wie er gelijk heeft. Wij, het gepeupel of de gemeente.  

Vrijdagavond was ik op het Noordplein in Roelofarendsveen. Een grappig bedoeld filmpje maken over een papierbak die daar door de gemeente extra neergezet was. Omdat de scholen en verenigingen geen oud papier meer ophalen, dacht de gemeente dat dat nodig was. Het Noordplein lag er redelijk verlaten bij en het eiland waar de containers op staan was, op een emmer na keurig schoon. Nog geen 24 uur later was ik weer op het Noordplein. Iets met support your locals. Wat schetst mijn verbazing? Het eiland was één grote teringzooi(excuseert u mij voor mijn Frans). Dozen die naast de containers stonden terwijl er nog geen 50 meter verderop een gigantische container staat waar je je oud papier makkelijk kwijt in kan. 

We zijn dus gewoon te besodemieterd om even 50 meter te lopen, wat papiertjes uit een doos te halen en die in een container te stoppen.  Maar wel met zijn allen klagen op en over de gemeente die het allemaal niet snapt en verkeerd aanpakt. Terwijl we zelf, met z'n allen een bende maken van onze gemeente. IK VIND DAAR IETS VAN!!!!!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.