Uit archief 2020 | Dennis

Drie Veense voorrondes NK legpuzzelen

De voorrondes voor het NK legpuzzelen 21/22 zijn bekend gemaakt. Er zijn 15 voorrondes, waarvan er 3 in Roelofarendsveen plaatsvinden. Die zijn allemaal in het derde weekeind van januari. 

Na een jaar zonder voorrondes en finale is het tijd om vooruit te kijken. "De planning voor komend jaar is klaar, het is tijd om vooruit te kijken", aldus de organisatie in de laatste nieuwsbrief. Het evenement, wat begon als lokaal geintje, begint meer en meer uit te groeien tot een echt nationaal evenement. De voorrondes zijn dit jaar van Limburg tot Noord-Holland, tot Gelderland. Op 14, 15 en 16 januari zullen er drie voorrondes zijn in Restaurant Wagenaar in Roelofarendsveen.  

Inschrijven voor de voorrondes kan nog niet. Dat kan pas vanaf 9 september. Wil je op de hoogte blijven van de voorrondes en alles wat met het NK legpuzzelen te maken heeft, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dat kan via de vernieuwde site van het NK Legpuzzelen.


Meer nieuws

Maatschappij 16 aug. 2022 19:59

VERWIJDEREN OMGEKEERDE VLAGGEN IN DE OPENBARE RUIMTE

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de omgekeerde vlaggen, die op verschillende plekken in de openbare ruimte in de gemeente Kaag en Braassem hangen, verwijderd gaan worden.

Advertorial Cultuur 15 aug. 2022 11:47

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Overige 12 aug. 2022 18:49

24e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

Zondag 28 augustus gaat het eindelijk weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 24e keer. Na twee jaar geen beachvolleybal  ivm covid-maatregelen, staat iedereen te trappelen. In 2019 werden drie nieuwe bestuursleden geworven, Rick van der Zee, Guido Stokman en Michiel Molenaar, eindelijk mogen ze aan de bak.

Overige 11 aug. 2022 18:00

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!