Uit archief 2020 | Dennis

Drie Veense voorrondes NK legpuzzelen

De voorrondes voor het NK legpuzzelen 21/22 zijn bekend gemaakt. Er zijn 15 voorrondes, waarvan er 3 in Roelofarendsveen plaatsvinden. Die zijn allemaal in het derde weekeind van januari. 

Na een jaar zonder voorrondes en finale is het tijd om vooruit te kijken. "De planning voor komend jaar is klaar, het is tijd om vooruit te kijken", aldus de organisatie in de laatste nieuwsbrief. Het evenement, wat begon als lokaal geintje, begint meer en meer uit te groeien tot een echt nationaal evenement. De voorrondes zijn dit jaar van Limburg tot Noord-Holland, tot Gelderland. Op 14, 15 en 16 januari zullen er drie voorrondes zijn in Restaurant Wagenaar in Roelofarendsveen.  

Inschrijven voor de voorrondes kan nog niet. Dat kan pas vanaf 9 september. Wil je op de hoogte blijven van de voorrondes en alles wat met het NK legpuzzelen te maken heeft, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dat kan via de vernieuwde site van het NK Legpuzzelen.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.