Google Street View

Duurzaamheidsbijeenkomst voor de inwoners van Leimuiden

Op 28 oktober organiseert de gemeente Kaag en Braassem de eerste online bijeenkomst over energie uit zon en wind en de gemeentelijke warmtevisie. Via het online duurzaamheidsplatform willen zij met jou in gesprek over de overgang naar duurzame energie door middel van grootschalige opwek in onze gemeente en regio. De eerste bijeenkomst is alleen voor inwoners van Bilderdam en Leimuiden, de andere kernen volgen in november en december.

De gemeente Kaag en Braassem zet zich in voor een duurzame toekomst voor de inwoners. Hierin speelt de energietransitie een belangrijke rol. Dat is de overgang van fossiele brandstoffen (zoals olie en gas) naar energie uit hernieuwbare energiebronnen (zoals wind- en zonne-energie). Om dat te bereiken moet er de komende jaren veel gebeuren. Daarom is de gemeente benieuwd hoe inwoners over grootschalige opwek en de warmtevisie denken.

Aanmelden voor de bijeenkomsten en overige informatie

Op 28 oktober vindt de eerste bijeenkomst plaats voor alleen inwoners uit Bilderdam en Leimuiden. Op die datum zullen er twee dezelfde sessies zijn over energie uit zon en wind en de zoektocht naar alternatieve duurzame warmtebronnen:

-           Een digitale middagsessie van 16:00 tot 18:00 uur.

-           Een digitale avondsessie van 19:30 tot 21:30 uur.

Er is slechts plek voor 40 personen per sessie. De bijeenkomst vindt plaats op het duurzaamheidsplatform. Kijk op www.kaagenbraassem.nl/roadshow voor meer informatie en voor informatie over hoe inwoners zich kunnen aanmelden voor de bijeenkomst.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.