Een coronavrij kerstdiner!

Verlangen jullie ook zo naar een gezellig en liefdevol kerstdiner met je vrienden of je kinderen en hun partners die niet meer thuis wonen? Kies dan voor een antigenen sneltest bij Corona Sneltest Point in Alphen.

Kerst staat voor warmte, liefde en respect voor elkaar. Kerst is samen dineren, mooie verhalen vertellen en elkaar aandacht geven en knuffelen. We hebben een heftig jaar achter de rug met veel onzekerheden en zaken die velen van ons op een minder prettige manier hebben geraakt. Daarom is de drang naar liefde en warmte naar elkaar juist in deze periode zo enorm belangrijk.

Wil je zorgeloos van elkaar genieten, dan biedt Corona Sneltest Point je de mogelijkheid om een antigenen sneltest te doen. Binnen 15 minuten weet je of je wel of geen corona hebt via de Abbott sneltest die door GGD/RIVM is goedgekeurd. Je kunt zelfs tijdens de feestdagen een online reservering maken via www.coronasneltestpoint.nl voor het bedrag van € 69,50.

Laat corona jou niet weerhouden om een traditionele en liefdevol kerst te vieren. Corona Sneltest Point heet jullie van harte welkom en wenst iedereen alvast fijne kerstdagen en een gelukkig en liefdevol 2021 toe!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.