Een coronavrij kerstdiner!

Verlangen jullie ook zo naar een gezellig en liefdevol kerstdiner met je vrienden of je kinderen en hun partners die niet meer thuis wonen? Kies dan voor een antigenen sneltest bij Corona Sneltest Point in Alphen.

Kerst staat voor warmte, liefde en respect voor elkaar. Kerst is samen dineren, mooie verhalen vertellen en elkaar aandacht geven en knuffelen. We hebben een heftig jaar achter de rug met veel onzekerheden en zaken die velen van ons op een minder prettige manier hebben geraakt. Daarom is de drang naar liefde en warmte naar elkaar juist in deze periode zo enorm belangrijk.

Wil je zorgeloos van elkaar genieten, dan biedt Corona Sneltest Point je de mogelijkheid om een antigenen sneltest te doen. Binnen 15 minuten weet je of je wel of geen corona hebt via de Abbott sneltest die door GGD/RIVM is goedgekeurd. Je kunt zelfs tijdens de feestdagen een online reservering maken via www.coronasneltestpoint.nl voor het bedrag van € 69,50.

Laat corona jou niet weerhouden om een traditionele en liefdevol kerst te vieren. Corona Sneltest Point heet jullie van harte welkom en wenst iedereen alvast fijne kerstdagen en een gelukkig en liefdevol 2021 toe!


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.