Aad

Eindelijk licht op de Witte Singel

Op 23 juli 2018 werd door een buurtbewoner melding gemaakt van niet brandende lantaarnpalen op de Witte Singel in Roelofarendsveen. Na 17 maanden branden eindelijk de lantaarnpalen.  

Een bewoner van de Witte Singel heeft op 23 juli 2018 een melding gemaakt op de website van de gemeente Kaag en Braassem dat de lantaarnpalen op de Witte Singel niet brandden. Dit werd doorverwezen naar Ziut, die contact op zou nemen met Liander.

Verschillende meldingen gedaan
In de afgelopen 17 maanden zijn hierover verschillende meldingen gedaan. Dit is zowel via de website van de gemeente als persoonlijk op het gemeentehuis en via de wethouder aangegeven. “Telkens werd ons de belofte gedaan dat het zou worden doorgegeven, maar er werd verder geen actie ondernomen. Heel droevig”, vertelt Aad.

Bericht op Facebook
Na een bericht op Facebook leek het opeens in een stroomversnelling te komen. Wethouder Yvonne Peters-Adrian reageerde, evenals Liander. Na 3 keer een storing en nieuwe zekeringen werd besloten een nieuwe kabel aan te leggen. Deze kabel is op de maandag en dinsdag in de kermisweek ingegraven.

Op woensdag 20 september werd er een test gedaan en de lantaarnpalen gaven licht. “Wat al 17 maanden speelt is door een foto op Facebook opeens binnen 20 dagen opgelost. We zijn heel blij dat de lantaarnpalen het eindelijk doen.”


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.