ingezonden

E.M.M. Vrouwen 1 door de ondergrens

Zondag 17 oktober de 3e wedstrijd tegen KFC uit Koog a/d Zaan.Nadat onze pupil van de week Mylene Boere het goede voorbeeld had gegeven door te scoren gingen we vol goede moed van start. Wat echter bleek was een totale off day van EMM in de eerste helft. Na 1 minuut werd het al 0-1 door een persoonlijke fout. En daar bleef het helaas niet bij. KFC liep makkelijk uit naar 0-3 terwijl dit team veel minder sterk was dan bv ADO'20 waartegen wij heel goed hebben gespeeld en tot de laatste minuut in de wedstrijd bleven.

Na rust ging het iets beter maar bleven we heel kwetsbaar achterin als zij de lange bal achter onze verdediging legden.
KFC counterde heerlijk en maakte een paar mooie doelpunten, eerlijk is eerlijk. Gelukkig kregen wij ook nog een cadeautje van KFC zodat het uiteindelijk 1-7 werd. Anna Spruit legde de bal netjes breed op Esmee en zij kon makkelijk scoren.

Uithuilen dus en gewoon weer opnieuw beginnen de volgende wedstrijd, 31 oktober thuis tegen Medemblik.

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Marin van Heijningen, Kelly vd. Tang, Joyce Huigsloot, Shanna Huigsloot(Syl Huigsloot), Fien vd Meer, Nina Hoogenboom, Dian Huigsloot(Mirjam Schats), Isabelle van Hofwegen(Anna Spruit), Esmee Schrama en Mariska van Berkel