sv ROAC

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Door de fusie van DOSR en WVC en doordat MMO niet genoeg spelers heeft om in de voorrondes mee te spelen, is er dit jaar maar één poule. De twee weekeinden voorafgaand aan de finaledag en dinsdagavond 24 augustus worden de poulewedstrijden gespeeld. Het exacte speelschema vind je hier.

Zaterdag 28 augustus is de finaledag. Deze zal gehouden worden op het Hertogspark in Rijpwetering. Die dag stromen MMO en EMM’21 onder 23 in. Zij spelen een onderling duel. Daarna spelen de nummers 3 en 4 uit de poule tegen elkaar, waarna de nummers 1 en 2 gaan uitvechten wie een jaar lang de prestigieuze Kaag en Braassemcup in de vitrine mag stallen. 

Ook stromen op de finaledag de dames in. Zij spelen die dag om 11:00 en 12:30 uur hun wedstrijden om te bepalen welk damesteam de beste is. Uiteraard wordt er op die finaledag ook weer geld ingezameld voor het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zoals de regels er nu voor staan, mag er publiek aanwezig zijn, dus kom in grote getalen, maar houd het safe. En vergeet uiteraard je donatie niet. 


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.