sv ROAC

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Door de fusie van DOSR en WVC en doordat MMO niet genoeg spelers heeft om in de voorrondes mee te spelen, is er dit jaar maar één poule. De twee weekeinden voorafgaand aan de finaledag en dinsdagavond 24 augustus worden de poulewedstrijden gespeeld. Het exacte speelschema vind je hier.

Zaterdag 28 augustus is de finaledag. Deze zal gehouden worden op het Hertogspark in Rijpwetering. Die dag stromen MMO en EMM’21 onder 23 in. Zij spelen een onderling duel. Daarna spelen de nummers 3 en 4 uit de poule tegen elkaar, waarna de nummers 1 en 2 gaan uitvechten wie een jaar lang de prestigieuze Kaag en Braassemcup in de vitrine mag stallen. 

Ook stromen op de finaledag de dames in. Zij spelen die dag om 11:00 en 12:30 uur hun wedstrijden om te bepalen welk damesteam de beste is. Uiteraard wordt er op die finaledag ook weer geld ingezameld voor het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zoals de regels er nu voor staan, mag er publiek aanwezig zijn, dus kom in grote getalen, maar houd het safe. En vergeet uiteraard je donatie niet. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.