Dennis

Geen marathon, wel de sfeer in Aan de Braassem

Hoewel de organisatie van de One en only marathon al ver van te voren aangegeven had dat de kermismarathon vandaag niet gelopen werd, klonken er toch vrolijke noten uit de wijk Aan de Braassem. De mannen van Ladder(s)zat hadden besloten gezellige muziek te gaan spelen in de vergeten groentewijk.

De mammen hadden plaats genomen op de hoek van de Palmkool met de Rammenas. Mensen uit de wijk en daarbuiten kwamen op de muziek af, genoten en sommige maakten een dansje. Af en toe liepen de mannen de wijk in. In de Meiraap was en gezellig straatfeestje bezig. Reden voor Ladder(s)zat om daar ook even te gaan spelen. Maar niet meer als 2 nummers spraken ze af. Omdat de sfeer er meteen lekker inzat duurde het pop-up optreden uiteindelijk toch gauw een half uur. Niemand die het erg vond.

 

(Tekst loopt door onder foto)

DSC_1120.JPG

Verderop in de wijk zat een familie onder het genot van een drankje te kijken naar de lopers. "Maar die doen er dit jaar wel wat lang over. Ik heb meer het idee dat ik naar een niet marathon zit te kijken, aldus de vrouw des huizes. Met een biertje in de hand maakte het uiteindelijk niet uit of er wel of geen lopers langskwamen. "We nemen nu gewoon een borrel, de lopers zien we volgend jaar wel weer". 

Voor meer foto's klik hier.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.