Dennis

Geen marathon, wel de sfeer in Aan de Braassem

Hoewel de organisatie van de One en only marathon al ver van te voren aangegeven had dat de kermismarathon vandaag niet gelopen werd, klonken er toch vrolijke noten uit de wijk Aan de Braassem. De mannen van Ladder(s)zat hadden besloten gezellige muziek te gaan spelen in de vergeten groentewijk.

De mammen hadden plaats genomen op de hoek van de Palmkool met de Rammenas. Mensen uit de wijk en daarbuiten kwamen op de muziek af, genoten en sommige maakten een dansje. Af en toe liepen de mannen de wijk in. In de Meiraap was en gezellig straatfeestje bezig. Reden voor Ladder(s)zat om daar ook even te gaan spelen. Maar niet meer als 2 nummers spraken ze af. Omdat de sfeer er meteen lekker inzat duurde het pop-up optreden uiteindelijk toch gauw een half uur. Niemand die het erg vond.

 

(Tekst loopt door onder foto)

DSC_1120.JPG

Verderop in de wijk zat een familie onder het genot van een drankje te kijken naar de lopers. "Maar die doen er dit jaar wel wat lang over. Ik heb meer het idee dat ik naar een niet marathon zit te kijken, aldus de vrouw des huizes. Met een biertje in de hand maakte het uiteindelijk niet uit of er wel of geen lopers langskwamen. "We nemen nu gewoon een borrel, de lopers zien we volgend jaar wel weer". 

Voor meer foto's klik hier.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.