Dennis

Geen rommelfair, wel online veiling

De afgelopen 40 jaar organiseerde de Leimuidense TTV Play Fair een rommelfair. De opbrengst van deze rommelfair was een leuk extraatje. Bovendien leverde het de vereniging een leuke, gezellige week op. Het weekeind voor de fair werden alle items opgehaald bij de mensen. De zaterdag erna was het feest in Het Spant als de fair dan echt gehouden werd. Helaas werden de geschonken spullen de laatste jaren wat minder, wat zijn weerslag had op de opbrengst.

Je zou dus bijna kunnen zeggen dat corona voor de fair een mooi keerpunt geworden is. Omdat de rommelfair dit jaar niet gehouden mocht worden, moest een andere oplossing gezocht worden. Waar die eerst nog een half jaar verplaatst werd, zag de organisatie toch al snel dat de fair zoals die de afgelopen 40 jaar gehouden was, zeker niet door kon gaan. En dat zou, zeker financieel een aardige klap zijn voor de tafeltennisvereniging die dit jaar haar 60e verjaardag viert. 

Na overleg, onder andere met de mensen van de fancy fair in Oud Ade, werd besloten een veiling te houden.  Natuurlijk moest het kluisspel blijven bestaan. En ook de verkoop van de overheerlijke stroopwafels moest doorgaan. Ook daar werd een oplossing voor gevonden. Naast de veiling werd er een grote loterij toegevoegd. 

De online veiling startte op 1 september en loopt tot 10 oktober. Er staat voor ieder wat wils op de veiling. Van puzzels tot kleding, heerlijke sushi, zelfgemaakt (drop)ijs, maar ook een prachtige genummerde zeefdruk. Bij de galerie te koop voor €200,--, hier voor een vanaf prijs van slechts €80,--. Of wat te denken van een rondrit op een prachtige trike? Dus check die site en sla je slag.

Ook werd er een folder verspreid in Leimuiden en Rijnsaterwoude. In die folder staat een nummer. Kom jij met je folder naar de Dennenlaan 62 in Leimuiden en krijgt kluismeester Hans met jou nummer de kluis open, dan win je €50,-. Er zijn 20 winnende nummers verspreid en ze zijn er nog niet allemaal uit. Als je daar dan toch bent, kan je meteen een paar pakjes stroopwafels kopen. Of intekenen voor de grote boodschappen- of dinerloterij. Ook vind je daar de loten voor de loterij met prachtige prijzen zoals een tablet, pizzaoven of een DAB radio. De leden van TTV Play Fair zitten vandaag, morgen en vrijdagavond van 19.00-21.0 uur klaar om u te ontvangen. 

De finale is op 10 oktober tussen 15:30 en 16:00 in ’t Spant met een livestream op internet. Dan is de trekking van de prijzen van de grote loterij en inteken-loterijen en bekendmaking van de veiling-winnaars.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.