Google Street View

Gemeente geeft akkoord om De Schakel te slopen

Op woensdag 6 januari 2021 is VSM Sloopwerken B.V. in opdracht van de gemeente Kaag en Braassem begonnen met het ontmantelen van basisschool de Schakel, gelegen aan de Griede 22-24 te Leimuiden. De sloopwerkzaamheden zullen eind januari / begin februari starten en zullen ongeveer vijf weken duren.

De werkzaamheden zijn nodig ter voorbereiding op de herinrichting van dit gebied en voor de aanleg van groen- en speelvoorzieningen. VSM Sloopwerken B.V. zal op werkdagen werken van 07:00 uur tot 19:00 uur en indien nodig op zaterdag van 07:00 uur tot 16:00 uur.

Allereerst wordt de school ontmanteld en daarna volgt de constructieve sloop. VSM Sloopwerken B.V. laat weten bij de uitvoering voor zo min mogelijk hinder te zorgen. Tijdens het slopen van de school zal er rekening worden gehouden met het zoveel mogelijk beperken van geluids- en triloverlast. Bij stofvorming zal er direct met water worden gespoeld.


Meer nieuws

Overige gisteren 17:21

Woubrugge ziet naar elkaar om

Maudy Heemskerk, inwoonster uit Woubrugge, begon zich in december ongerust maken over eenzame mensen in haar dorp. Met die reden startte zij ‘Woubrugge ziet naar elkaar om.’

Advertorial Overige gisteren 15:33

Slecht weer bestaat niet, slechte regenkleding wel...

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland! Een regenpak is dan ook zeker geen overbodige luxe. Sterker nog, als je regelmatig buiten te vinden bent is een regenpak een onmisbaar item! Maar hóe waterdicht is jouw regenpak nou eigenlijk? En op welke manier kun je je regenkleding het beste onderhouden? Plutosport deelt alle ins en outs.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 09:02

Grote stijging gevaccineerden rijksvaccinatieprogramma in Kaag en Braassem

Het is je vast niet ontgaan: Nederland is gestart met vaccineren tegen het coronavirus. Alleen wanneer de groep gevaccineerden groot genoeg is, wordt de bevolking goed tegen het virus beschermd. Om in te schatten waar men mogelijk tegen de meeste corona-vaccinatieweigeraars aan zal lopen, bracht het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C) de algemene vaccinatiegraad per gemeente in kaart. Zo ook voor onze gemeente.