Advertorial Overige

Gepersonaliseerde gifjes voor een persoonlijke touch

Een online connectie en vertrouwensband opbouwen met je klanten? Begin dan nu met gepersonaliseerde gifjes. Gifjes zijn namelijk dé manier om persoonlijkheid toe te voegen aan jouw bedrijf!

Zijn er potentiële klanten die zich hebben ingeschreven voor je nieuwsbrief, waar je e-mail contact mee hebt, of zijn er klanten die jouw online weggevers hebben gedownload? Dit zijn potentiële klanten die jou nog niet hebben kunnen zien! En dat is waar gifjes om de hoek komen kijken.

Het proces rondom het aanschaffen van een product of dienst wordt meer dan ooit beslist op basis van emotie. Mensen willen een betrouwbaar en persoonlijk gevoel hebben bij het bedrijf waar ze iets afnemen. Hoe ideaal is het dan dat je tijdens het online contact met je klanten, over de mail of sociale kanalen, je gezicht al hebt kunnen laten zien?

Gifjes zijn een ideale manier om jouw gezicht te laten zien. Delen op je sociale kanalen of verwerken in je e-mails, werken met persoonlijke gifjes is met afstand één van de beste manieren om met jouw klant online een connectie aan te gaan. Hierbij is het belangrijk om iedereen te laten zien wat je doet, en om herkenbare punten van je bedrijf terug laten komen. Zo zorg je voor een treffende en persoonlijke touch!

Interesse? Mail dan naar marketing@sera.nl voor het maken van jouw gepersonaliseerde gifjes.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.