Advertorial Overige

Gepersonaliseerde gifjes voor een persoonlijke touch

Een online connectie en vertrouwensband opbouwen met je klanten? Begin dan nu met gepersonaliseerde gifjes. Gifjes zijn namelijk dé manier om persoonlijkheid toe te voegen aan jouw bedrijf!

Zijn er potentiële klanten die zich hebben ingeschreven voor je nieuwsbrief, waar je e-mail contact mee hebt, of zijn er klanten die jouw online weggevers hebben gedownload? Dit zijn potentiële klanten die jou nog niet hebben kunnen zien! En dat is waar gifjes om de hoek komen kijken.

Het proces rondom het aanschaffen van een product of dienst wordt meer dan ooit beslist op basis van emotie. Mensen willen een betrouwbaar en persoonlijk gevoel hebben bij het bedrijf waar ze iets afnemen. Hoe ideaal is het dan dat je tijdens het online contact met je klanten, over de mail of sociale kanalen, je gezicht al hebt kunnen laten zien?

Gifjes zijn een ideale manier om jouw gezicht te laten zien. Delen op je sociale kanalen of verwerken in je e-mails, werken met persoonlijke gifjes is met afstand één van de beste manieren om met jouw klant online een connectie aan te gaan. Hierbij is het belangrijk om iedereen te laten zien wat je doet, en om herkenbare punten van je bedrijf terug laten komen. Zo zorg je voor een treffende en persoonlijke touch!

Interesse? Mail dan naar marketing@sera.nl voor het maken van jouw gepersonaliseerde gifjes.


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.