Dennis

Geslaagde braderie voor de afgebrande kerk in Hoogmade

Jong en oud kon afgelopen zaterdag terecht voor een gezellige middag bij de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk in Hoogmade. Door de regen vond de braderie plaats in De Schuur, maar dat maakte het zeker geen minder geslaagde dag.

De eerste editie van de zomerbraderie was een succes. Oorspronkelijk zou de braderie in de kerk gehouden worden, maar vanwege het wisselvallige weer was de braderie verplaatst naar De Schuur. Tussen 11:00 en 15:00 uur kon jong en oud terecht voor een gezellige dag met meerdere kramen. Bij de kramen kon je een keuze maken uit vele producten, waaronder kaas, bloemen, planten, woondecoratie, kleding, sieraden, babycadeaus en nog veel meer. Uiteraard werd er ook gezorgd voor koffie, thee en een versnapering.

Vanwege corona mochten er maximaal 50 personen tegelijk naar binnen, waar bezoekers zich netjes aan hielden. De taartenbakwedstrijd, georganiseerd onder de noemer ‘Heel Hoogmade Bakt’, was ook een succes. De kraam stond afgeladen vol met taarten. Er waren zo’n 20 man die zich hiervoor hadden opgegeven, maar uiteindelijk stonden er ruim 30 taarten. Belangstellenden konden daarnaast ook een rondleiding krijgen door de kerk, wat elk uur werd georganiseerd.  

braderie hoogmade 2.JPG


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.