Josh Walet

Geslaagde informatiemarkt over projecten in de gemeente

Op 25 mei werd een informatiemarkt georganiseerd in 'Die Twee' in Woubrugge. Tijdens deze bijeenkomst konden inwoners informatie krijgen over projecten in gemeente Kaag en Braasem en konden zij hun ideeën delen. 

De gemeente Kaag en Braassem kijkt tevreden terug op een succesvolle informatiemarkt. "Van alle projecten kon de meeste actuele informatie worden gedeeld en ook suggesties van inwoners worden opgehaald."
 
Voor één project in Woubrugge is dit minder goed gegaan. "Het project Bateweg kan alleen slagen met voldoende betrokkenheid en inbreng vanuit het dorp. Daarom hebben wij besloten om op een later moment een specifieke bijeenkomst voor dit project te beleggen met een aantal varianten voor de inrichting van deze verkeersader voor het dorp", aldus de gemeente. 
 
Tijdens deze bijeenkomst zullen vraagstukken van verkeersveiligheid, parkeren, indeling van de weg en trottoir, bomen en andere zaken aan bod. "Wij zullen dan een aantal scenario’s voorleggen waarin deze keuzes naar voren komen. Voor de bijeenkomst zullen alle inwoners van Woubrugge worden uitgenodigd want uiteraard is het ook voor alle dorpsbewoners van belang."
 

Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.