Handen ineen tegen het coronavirus met Het Informatiepunt

In deze coronacrisis hebben (oudere) kwetsbare mensen het zwaar. Vrijwilligerswerk Kaag en Braassem verzamelt alle hulpvragen en het aanbod bij het Informatiepunt. Zo wordt de kans dat hulp gevonden wordt groter. Want dat is hard nodig!

‘’Bij ons Informatiepunt kunt u uw hulpvraag neerleggen. Samen met u kijken wij of we een oplossing kunnen bieden. We gebruiken uw gegevens alleen, met uw toestemming, om u in contact te brengen met een ander. Uiteraard delen we uw gegevens niet met derden.’’

Neem gerust contact op met het Informatiepunt.

Telefoon:

  • (071) 331 79 67
    (Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur) voor de informele hulpvragen.
  • (088) 254 23 55
    (Het Kernteam) voor de reguliere vragen.

E-mail:

Formulier

U kunt ook gebruik maken van het digitale aanmeldformulier.

Vrijwilligerswerk Kaag en Braassem

Op de Facebookpagina Vrijwilligerswerk Kaag en Braassem vindt u de meest up-to-date vrijwilligers oproepen. Op dit moment is het aanbod vrijwilligers nog hoger dan de hulpvraag, dus reageer alleen als een oproep op deze Facebookpagina staat!

* Vrijwilligerswerk Kaag en Braassem is een initiatief van De Driemaster, Tom in de buurt en de gemeente Kaag en Braassem.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.