Aad Hogenboom

Help ons aan een nieuwe omslagfoto!

De dagen worden korter en de temperaturen worden lager. We gaan richting de decembermaand en dat betekent: een nieuwe omslagfoto! Kun jij ons helpen?

De mooiste foto die wordt ingezonden wordt de nieuwe omslagfoto van onze Facebookpagina en de overige foto's delen we in een fotoalbum. Niet alleen leuk voor ons, maar juist ook voor de rest van de inwoners die alvast in de wintersferen willen komen!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door je foto in de reacties van het Facebookbericht te plaatsen, of je foto('s) te sturen naar info@allesinkaagenbraassem.nl. Dit kunnen allerlei verschillende soorten foto's zijn, van een mistig landschap tot aan gezellige kerstlichtjes in het dorp, zolang de foto maar in de gemeente genomen is en het een liggende, horizontale foto betreft.

Wij kijken uit naar jullie inzendingen! 


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:31

D66 lanceert krachtige organisatie met oog op verkiezingen

De D66-afdelingen Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem en Nieuwkoop gaan sinds woensdag 25 november samen verder als D66 Groene Hart. De reden voor de samenvoeging is een behoefte aan meer slagkracht in de regio, wat betreft D66 speerpunten waaronder duurzaamheid, onderwijs en klimaat. 

Wonen en bouwen gisteren 17:23

Sloop voormalig café ’t Lage Land van start

Woensdag 18 november zijn de sloopwerkzaamheden van café ’t Lage Land in Oud Ade van start gegaan. De slopers zijn begonnen met de achterkant van het pand om zo naar voren te werken. Op de locatie aan de Leidseweg worden tien appartementen gerealiseerd.