Aad Hogenboom

Help ons aan een nieuwe omslagfoto!

De dagen worden korter en de temperaturen worden lager. We gaan richting de decembermaand en dat betekent: een nieuwe omslagfoto! Kun jij ons helpen?

De mooiste foto die wordt ingezonden wordt de nieuwe omslagfoto van onze Facebookpagina en de overige foto's delen we in een fotoalbum. Niet alleen leuk voor ons, maar juist ook voor de rest van de inwoners die alvast in de wintersferen willen komen!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door je foto in de reacties van het Facebookbericht te plaatsen, of je foto('s) te sturen naar info@allesinkaagenbraassem.nl. Dit kunnen allerlei verschillende soorten foto's zijn, van een mistig landschap tot aan gezellige kerstlichtjes in het dorp, zolang de foto maar in de gemeente genomen is en het een liggende, horizontale foto betreft.

Wij kijken uit naar jullie inzendingen! 


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.