Heren 1 van Alkemade pakt punten tegen OZV

Op zaterdag 12 november stond voor de Heren 1 van Alkemade de thuiswedstrijd tegen OZV op het programma. Op papier een erg spannende wedstrijd; de Heren van Alkemade stonden op 3 punten uit 4 gespeelde wedstrijden terwijl OZV op 4 punten stond uit hetzelfde aantal gespeelde wedstrijden.

Met Linda als invalcoach en Niek als Pupil van de Week begonnen de Heren van Alkemade direct scherp aan de wedstrijd wat resulteerde in een 2-0 voorsprong na slechts twee minuten. Door een tegendoelpunt maar eveneens een snel antwoord van Alkemade resulteerde de eerste periode in 3-1 in het voordeel van Alkemade.

In de tweede periode liep Alkemade uit naar een 5-1 voorsprong maar kon die voorsprong, mede door een hoop uitsluitingen aan de kant van Alkemade, niet vasthouden. De Heren van OZV kwamen halverwege de wedstrijd terug tot 6-5. Nadat de scherpte weer terug was bij Alkemade werd de voorsprong uitgebreid naar 8-6 aan het eind van de derde periode.

De vierde periode werd gekenmerkt door efficiënte aanvallende acties wat de eindstand op 13-7 bracht, een belangrijke overwinning. Momenteel bezet de Heren 1 van Alkemade plek 7 in de competitie. De doelpuntmakers waren: Stephan Brug (3), Rogier de Jeu (3), Bob van Egmond (3), Tijs van der Meer (2), Boris Gordijn (1) en Bart van Es (1). De Dames van Alkemade wisten met 6-3 te winnen van NieMo Barracuda en hebben nu evenveel punten als de koploper van hun competitie.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.