De voetspecialist

Het zat er al een tijdje aan te komen, de voetspecialist gaat verhuizen!

Veel mensen hebben het al gemerkt, er is gestart met de verbouwing van het pand waar BITS workspaces gevestigd is. Dat geeft uiteraard rommel, geluidsoverlast en wat ongemak. BITS workspaces verhuist eind dit jaar naar een nieuwe locatie en krijgt een nieuwe naam: Tech Campus De school. Tech Campus De school wordt een plek om (online) te werken en studeren, zonder behandelkamers.

Reden voor de Voetspecialist om opzoek te gaan naar een nieuwe plek en die nieuwe plek is gevonden bij Nieuwetijdse Geneeswijzen in Oude Wetering aan de Veerstraat 33.

Vanaf 8 augustus verhuist de Voetspecialist naar de praktijk van Nieuwetijdse Geneeswijzen. Lekker in de buurt van Roelofarendsveen maar op een rustigere plek, waarbij mooie samenwerkingen kunnen ontstaan. Iedereen die dus vanaf 8 augustus een afspraak aan de Conservenweg had staan is welkom in de Veerstraat.

Op maandag en dinsdag is Voetspecialist Joyce Bogtman in Oude Wetering en op woensdagochtend in Haarlem werkzaam.

Voetspecialist Robin Captijn is op dinsdag en donderdag tot en met zaterdag in Ede en op woensdagen in Doorn werkzaam.


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.