Dennis

Hij staat er: de prikbus op het Zuidplein

Sinds vandaag, woensdag 1 september, kunnen inwoners ook een gevaccineerd worden bij de prikbus op het Zuidplein in Roelofarendsveen.

Iedereen die 12 jaar of ouder is, kan vanaf nu elke woensdag tussen 11:00 en 17:00 uur het Pfizer-vaccin ontvangen. De prikbus staat elke woensdag op het Zuidplein in Roelofarendsveen. In de GGD-prikbus bent u welkom voor de 1e prik. Daar wordt meteen een afspraak gemaakt voor de 2e prik. Die is dan na minimaal drie weken. Heeft u de 1e prik ergens anders gehad? Dan kunt u helaas niet de 2e prik in de bus krijgen.

Burgemeester Marina van der Velde is positief over de prikbus in onze gemeente: “Wat fijn dat u nu ook in onze gemeente de mogelijkheid krijgt om zonder afspraak uw vaccinatie te halen. Wij zijn nog in gesprek met de GGD over een tweede priklocatie in een andere dorpskern binnen onze gemeente.”

Wil je een vaccinatie halen bij de prikbus? Vergeet niet een ID-bewijs en mondkapje mee te nemen. Er is altijd een corona-arts aanwezig die graag informatie geeft en alle vragen beantwoordt.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen gisteren 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige gisteren 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.

Overige 23 sep. 2021 15:20

Gezinsdiensten in de tuin

De Sint Jan de Doper-kerk in Leimuiden nodigt alle gezinnen uit voor een gezinsviering in de tuin van de kerk. In deze viering wordt er extra aandacht gegeven aan de kinderen zodat het voor kinderen en ouders leuk is om (weer) naar de kerk te komen. Het kinderkoor Akkoord zal zingen.