Dennis

Hij staat er: de prikbus op het Zuidplein

Sinds vandaag, woensdag 1 september, kunnen inwoners ook een gevaccineerd worden bij de prikbus op het Zuidplein in Roelofarendsveen.

Let op: de prikbus staat inmiddels niet meer op het Zuidplein in Roelofarendsveen. Voor actuele informatie, check de website van GGD Hollands Midden. 

Iedereen die 12 jaar of ouder is, kan vanaf nu elke woensdag tussen 11:00 en 17:00 uur het Pfizer-vaccin ontvangen. De prikbus staat elke woensdag op het Zuidplein in Roelofarendsveen. In de GGD-prikbus bent u welkom voor de 1e prik. Daar wordt meteen een afspraak gemaakt voor de 2e prik. Die is dan na minimaal drie weken. Heeft u de 1e prik ergens anders gehad? Dan kunt u helaas niet de 2e prik in de bus krijgen.

Burgemeester Marina van der Velde is positief over de prikbus in onze gemeente: “Wat fijn dat u nu ook in onze gemeente de mogelijkheid krijgt om zonder afspraak uw vaccinatie te halen. Wij zijn nog in gesprek met de GGD over een tweede priklocatie in een andere dorpskern binnen onze gemeente.”

Wil je een vaccinatie halen bij de prikbus? Vergeet niet een ID-bewijs en mondkapje mee te nemen. Er is altijd een corona-arts aanwezig die graag informatie geeft en alle vragen beantwoordt.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.