Corona sneltest point

Hoe voorkom je dat medewerkers onnodig thuiszitten in coronatijd?

Door de steeds terugkerende coronabeperkingen is het voor veel Alphense ondernemers puzzelen hoe zij de zaak draaiende kunnen houden. Herkenbaar? Een van de lastige aspecten is dat werknemers thuis moeten blijven als ze enige klachten hebben die zouden kunnen wijzen op een COVID-19-besmetting. Al is het maar een loopneus of een hoestje. Het duurt echter vaak een paar dagen eer iemand getest is én de uitslag heeft. Om te voorkomen dat werknemers in onzekerheid thuis zitten, terwijl ze best zouden kunnen en willen werken, kun je je medewerkers vliegensvlug laten testen bij Corona Sneltest Point in Alphen aan den Rijn.

Vouchers voor bedrijven

Voor Alphense ondernemers bieden wij een pakket vouchers voor coronasneltesten aan. Het handige van dit pakket is dat je niet voor iedere werknemer een losse afspraak hoeft te maken, maar je in één keer het gewenste aantal vouchers kunt kopen. Als een medewerker klachten heeft, kun je de voucher online verstrekken en kan hij of zij met de code op de voucher meteen een afspraak voor een sneltest maken via www.coronasneltestpoint.nl. Meestal kunnen zij dezelfde dag nog terecht voor een test. Eenmaal getest is de uitslag al na vijftien minuten bekend!

Goedgekeurde coronatest

Onze sneltesten zijn niet alleen snel maar uiteraard ook veilig en betrouwbaar. Corona Sneltest Point voert twee soorten testen uit. Als de klachten net zijn begonnen adviseren wij de neusswab oftewel de antigenentest, die goedgekeurd is door het RIVM en de GGD. Als de klachten al meerdere dagen aanhouden raden wij onze Europees gekeurde test op antistoffen aan: de vingerprik. Als bedrijf kun je ook kiezen voor het combi-pakket, waarbij je werknemers allebei de testen ondergaan. Zo weten je werknemers en hun omgeving met zekerheid waar ze aan toe zijn.  Vouchers voor de enkelvoudige testen kosten € 69,50 excl. btw, het combi-pakket kost € 99,50 excl. btw.

Dus: ben je een ondernemer en wil je je personeel actief en gezond houden? Mail dan naar info@coronasneltestpoint.nlof bel 085-8085049.


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.