Corona sneltest point

Hoe voorkom je dat medewerkers onnodig thuiszitten in coronatijd?

Door de steeds terugkerende coronabeperkingen is het voor veel Alphense ondernemers puzzelen hoe zij de zaak draaiende kunnen houden. Herkenbaar? Een van de lastige aspecten is dat werknemers thuis moeten blijven als ze enige klachten hebben die zouden kunnen wijzen op een COVID-19-besmetting. Al is het maar een loopneus of een hoestje. Het duurt echter vaak een paar dagen eer iemand getest is én de uitslag heeft. Om te voorkomen dat werknemers in onzekerheid thuis zitten, terwijl ze best zouden kunnen en willen werken, kun je je medewerkers vliegensvlug laten testen bij Corona Sneltest Point in Alphen aan den Rijn.

Vouchers voor bedrijven

Voor Alphense ondernemers bieden wij een pakket vouchers voor coronasneltesten aan. Het handige van dit pakket is dat je niet voor iedere werknemer een losse afspraak hoeft te maken, maar je in één keer het gewenste aantal vouchers kunt kopen. Als een medewerker klachten heeft, kun je de voucher online verstrekken en kan hij of zij met de code op de voucher meteen een afspraak voor een sneltest maken via www.coronasneltestpoint.nl. Meestal kunnen zij dezelfde dag nog terecht voor een test. Eenmaal getest is de uitslag al na vijftien minuten bekend!

Goedgekeurde coronatest

Onze sneltesten zijn niet alleen snel maar uiteraard ook veilig en betrouwbaar. Corona Sneltest Point voert twee soorten testen uit. Als de klachten net zijn begonnen adviseren wij de neusswab oftewel de antigenentest, die goedgekeurd is door het RIVM en de GGD. Als de klachten al meerdere dagen aanhouden raden wij onze Europees gekeurde test op antistoffen aan: de vingerprik. Als bedrijf kun je ook kiezen voor het combi-pakket, waarbij je werknemers allebei de testen ondergaan. Zo weten je werknemers en hun omgeving met zekerheid waar ze aan toe zijn.  Vouchers voor de enkelvoudige testen kosten € 69,50 excl. btw, het combi-pakket kost € 99,50 excl. btw.

Dus: ben je een ondernemer en wil je je personeel actief en gezond houden? Mail dan naar info@coronasneltestpoint.nlof bel 085-8085049.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.