TV Leimuiden

Inschrijving van het Verjongde Bob On Board Open Toernooi van Tennisvereniging Leimuiden geopend

Van 20 augustus tot en met zondag 28 augustus vindt plaats in Leimuiden, het Bob on Board Open Toernooi van Tennisvereniging Leimuiden, drie onderdelen dubbel, heren, dames en gemengd. De inschrijving is geopend. 

Er wordt dit jaar voor het eerst gespeeld met actieve ranking. Ook nieuw dit jaar, de leeftijdsgrens is verlaagd, er is een 20+ (voorheen 25+) en het 50+ toernooi.

Op 20 augustus start de 20+, op 22 augustus de 50+, de 20+ vindt plaats in de weekenden en doordeweeks in de avonden, de 50+ doordeweeks overdag. Inschrijven kan tot 1 augustus 24:00 uur via www.toernooi.nl. Wees er snel bij want vooral van de nieuw toegevoegde 20-25 jaar wordt veel verwacht.

Dit jaar heeft het OT weer een hoofdsponsor, BoB on Board, het botenverhuurbedrijf uit Roelofarendsveen. Ook zijn er baansponsors, Pelletkachelpartners Perry Borst,  De Rijk BV, Bloksma Keukens, Van Berkel Aannemers, Poel Vers en Visualles.

Er wordt gespeeld op zes gravelbanen en naast de wedstrijden koken leden van TV Leimuiden, met als hoofdkok Henk Huising, voor de gasten. Iedere dag een ander menu voor een zacht prijsje. Nu al bekend, de befaamde Boeuf Bourguignon van Henriette van Welsum keert terug!

Met bijna 600 deelnemers is het OT van TV Leimuiden altijd erg succesvol. TV Leimuiden bestaat sinds 1975 en is gevestigd aan de beukenlaan in Leimuiden, zie www.tvleimuiden.nl


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.