Rabobank Groene Hart Noord
Advertorial Maatschappij

Inwoners in Groene Hart Noord steunen verenigingsleven massaal

De afgelopen weken hebben meer dan 3.500 Rabobank-leden uit de regio via Rabo ClubSupport gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In totaal waren er 171 doelen en projecten aangemeld waarop gestemd kon worden. Al deze clubs en verenigingen kunnen rekenen op een ondersteuning. De bank verdeelde dit jaar € 100.000 uit hun coöperatief dividend over de deelnemende clubs.

Na het tellen van alle stemmen bleek het Hospice Amandi in Nieuwe Wetering als grote winnaar uit de bus te komen. Zij ontvangen € 3.030,52 vanuit Rabo ClubSupport voor scholing van de vrijwilligers. Maar er waren veel meer winnaars. Zo ontvangt scouting Welverro in Nieuwkoop een bijdrage van € 1.063,15 voor nieuwe tenten voor de kampen, Alphense Boys een bedrag van € 913,96 voor een geluidsinstallatie voor buiten en het Historisch Museum Ter Aar een bedrag van € 410,47 voor aanschaf van een beamer. Het totale overzicht is te bekijken op Rabobank.nl.

Een steuntje in de rug in moeilijke tijden

“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben", vertelt Wim Nobel, directeur coöperatieve Rabobank. “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid en juist in deze uitdagende tijden is het een steuntje in de rug. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Dankzij Rabo ClubSupport versterken we het verenigingsleven zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.”

Rabo ClubSupport

Via Rabo ClubSupport konden clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Dit jaar hebben meer dan 31.000 clubs zich landelijk opgegeven. In deze regio hebben 171 verenigingen zich aangemeld en hebben meer dan 3.500 leden hun stemmen uitgebracht.

Het totale overzicht en meer informatie vind je op Rabobank.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.