Persoonlijk archief Jan Rot

Jan Rot opent theaterseizoen

Aan Jan Rot de eer om het theaterseizoen van WIJ Presenteert te openen. Voor zijn voorstelling OK BOOMER op 2 oktober in De Spreng in Oude Wetering zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Muzikant Jan Rot hoorde afgelopen juli dat hij ongeneeslijk ziek is. ‘Ik ga door tot ik er bij neerval,’ was zijn reactie op dit nieuws. Deze maand is hij begonnen met de theatertour van OK BOOMER, waarin hij 2 oktober Oude Wetering aandoet.

Over de voorstelling

In OK BOOMER gaat zanger en meestervertaler Jan Rot (1957) terug naar de jaren zestig. Hij koos voor elk jaar zijn favoriete lied en met topgitarist Laszlo Versteeg (1992) naast hem komen dan uiteraard Beatles, Stones, Who en Kinks voorbij, maar ook hits die je bijna was vergeten, naast een paar fijne eigen nummers. En dan zijn er de herinneringen, weetjes en verhalen. Met vertedering kijkt Jan tijdens de voorstelling terug naar zijn jaren in Indonesië als kind in een zendingsgezin, het verlof in 1967 waarin hij popmuziek ontdekte en besloot: ik word later zanger.

Plaatsen beschikbaar

Eerder was de voorstelling uitverkocht, door de versoepelingen zijn er weer plaatsen beschikbaar en is de kaartverkoop weer geopend. Kaarten à € 17 zijn verkrijgbaar via www.wijpresenteert.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.