VVD Kaag en Braassem

Jan van der Geest neemt 29 maart afscheid van de gemeenteraad in Kaag en Braassem

Na 25 jaar actief te zijn geweest voor de VVD Alkemade en daarna de VVD Kaag en Braassem neemt raadslid Jan van der Geest op 29 maart afscheid van de gemeenteraad. Na ruim acht jaar trouwe dienst voor de gemeente maakt hij plaats voor Leimuidenaar Möllers. 

Van der Geest staat zijn plekje in de gemeenteraad af aan Roy Möllers. Een klein jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 laat VVD Kaag en Braassem de toekomst van de partij zien. Roy Möllers is één van die leden die nog een lange toekomst voor zich heeft. ‘’Met een gerust hart neem ik binnenkort afscheid. Het waren 25 fantastische jaren!”, zo besluit Van der Geest. 

Roy Möllers 

De 28-jarige Leimuidenaar Möllers is momenteel burgerraadslid en bestuurssecretaris van het overkoepelende netwerk VVD Rijn- en Veenstreek. Hij vindt het een enorme eer om nu aan slag te mogen als raadslid. “Laten we dingen mogelijk maken voor onze inwoners, samen optrekken en samen zorgen voor een vitale en toekomstbestendige gemeente, waar het over tientallen jaren nog net zo mooi wonen is als nu.” 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!