Ingezonden

Kinderoefentherapie Kaag en Braassem bestaat vijf jaar

1 september 2021 bestaat Kinderoefentherapie Kaag en Braassem vijf jaar. Oprichter Margriet Lautenbach viert dit de hele maand september met workshops en een kleurwedstrijd. Cliënten, ouders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Workshops 

Margriet organiseert drie verschillende workshops. De workshop 'Spelen met je baby' vindt plaats op woensdag 8 september om 10:30 uur. Op donderdag 9 september om 16:15 uur kunnen kinderen meedoen met de workshop 'Hoe maak je schrijven leuk?'. En op dinsdag 28 september om 18:30 uur begeleidt Lisa van Sparkling Star een babymassage. Er is een beperkt aantal plekken per workshop beschikbaar, aanmelden kan via de website.

Kleurwedstrijd

De hele maand september kunnen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. Download de kleurplaat via de website of haal hem op in de praktijk op Schoolbaan 2C in Roelofarendsveen. Versier deze vervolgens zo mooi mogelijk en lever de kleurplaat in bij de praktijk. Deelnemers krijgen een kleinigheidje cadeau.

Kinderoefentherapie

Hoewel ieder kind leert en ontwikkelt op zijn eigen manier en tempo, kan het zijn dat een kind moeite heeft bij het uitvoeren van bepaalde activiteiten. In dat geval biedt Kinderoefentherapie Kaag en Braassem hulp. In haar praktijk in Roelofarendsveen behandelt Margriet kinderen met motorische problemen en andere klachten, wanneer deze een negatieve invloed hebben op het dagelijks leven. Meer weten? Kijk dan op de website.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.