John van Haestregt

Kunstwandeling rondom de sluis

Roelofarendsveen – Van vrijdag 24 t/m donderdag 30 december organiseert WIJ Presenteert wederom MADE aan de Kade, een kunsttentoonstelling rondom de sluis in Roelofarendsveen. Het thema van deze tentoonstelling is Pittig!

De tentoonstelling, met werk van mensen uit Kaag en Braassem, wordt door vrijwilligers van WIJ Presenteert samen met bewoners en bedrijven rondom de sluis georganiseerd. Voor veel ramen, in de tuin of in de veranda van Café De Haven, overal is iets moois te zien. Een korte wandeling, die met een koffie to go en wat lekkers in de hand van Café De Haven (25 december is het café gesloten) een belevenis vol verwondering wordt.

 

Frisse neus

WIJ wil met MADE aan de Kade verbinden, positiviteit brengen en een kleine activiteit bieden voor de donkere dagen. Een korte, veilige wandeling waarbij je kunst bewondert én even een frisse neus haalt. De kunst is te vinden aan de Noordkade, Witte Singel, eind Noordeinde en begin Zuideinde (rondom de sluis) in Roelofarendsveen. 24 t/m 30 december hangt bij de deelnemende adressen dagelijks van 10.30 tot 16.00 uur een kleurrijke wimpel voor je uit.

 

Tip!

Een aanvulling op de tentoonstelling is de digitale gids (vanaf 20 december gevuld) met alle adressen, namen, kunstwerken, etc. www.wijpresenteert.nl/gids-made-aan-de-kade. Kom je op de fiets? Je kunt deze stallen in de fietsenstalling bij de voormalige Ignatiusschool, Noordeinde 240. Hier kun je de winterwandeling ook starten. Voor meer informatie kun je terecht op www.wijpresenteert.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.