Dennis

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!

In 2014 was ie daar ineens. De kermishit die je in september in heel Roelofarendsveen hoorde. Fissa no. 1 van de gelegenheidsformatie Snode Plannen. Geen kermisfeest was Compleet zonder deze kneiter van een hit. In 2015 nam Komen Lopen, uitgedaagd door de mensen van Snode Plannen, het stokje over en presenteerde zij, met Hen de Prie in de hoofdrol in de clip, “Dat is de Veen”.

 

Helaas bloedde de nieuwgeboren traditie na deze hit een vroege dood. Tot dit jaar. De afgelopen weken was er op social media van Ladder(s)zat en het oranjecomité al wat reuring en werden er wat teasers geplaatst, vandaag werd duidelijk waar die reuring voor was. Op youtube verscheen de clip van de nieuwste Veense kermishit: Kermis Virus van Ladder(s)zat. Een lied zoals we van Ladder(s)zat gewend zijn. Je zit meteen in een feeststemming. De première van het lied is ruim een maand voor de kermis, dus tijd genoeg om de tekst uit het hoofd te leren. Kunnen we het nummer in de week van 16 t/m 25 september op ieder feest meezingen.

Voor het nummer van Ladder(s)zat, klik hier.


Meer nieuws

Muziek vandaag 13:58

29 oktober Copperhead County in Rijnsaterwoude

Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Overige gisteren 16:06

Themamarkt Roelofarendsveen en Oude Wetering op 11 oktober

Kom jij ook naar de themamarkt over projecten en thema’s die in Roelofarendsveen en Oude Wetering spelen? Deze themamarkt vindt dinsdag 11 oktober plaats in de sporthal van De Tweesprong, Lucas van Leydenlaan 2 in Roelofarendsveen. Je kunt vanaf 16:30 uur binnenlopen. De markt duurt tot 20:30 uur.

Advertorial Maatschappij gisteren 14:17

Stop financiƫle uitbuiting bij ouderen

Elk jaar worden in Nederland zo’n 30.000 senioren slachtoffer van financiële uitbuiting. Rabobank wil dit financieel misbruik bespreekbaar maken en het helpen te voorkomen.  

Sport gisteren 13:57

Zwaarbevochten maar verdiende overwinning voor Vrouwen 1

Zaterdag 1 oktober was de 2e wedstrijd bij en tegen Ter Leede. Een team dat vooral bestaat uit talentvolle jeugdspeelsters. Daarbij hadden ze ook nog eens de keepster van Vrouwen 1 van vorig seizoen op doel dus het zou lastig zijn om deze te passeren.