Dennis

Ladder(s)zat presenteert Veense kermishit 2022

De Dinotones maakten in 2012 de eerste echte Veense kermishit. Twee jaar later pakte Snode Plannen het idee op, waarna Komen Lopen het het jaar erna deed. Nu pakt Ladder(s)zat het stokje op en presenteert vandaag, ruim een maand voor de Veense kermis, DE kermishit van 2022. Een hit die gaat, hoe kan het in deze tijd ook anders, over een virus, het kerruhmus virus!

In 2014 was ie daar ineens. De kermishit die je in september in heel Roelofarendsveen hoorde. Fissa no. 1 van de gelegenheidsformatie Snode Plannen. Geen kermisfeest was Compleet zonder deze kneiter van een hit. In 2015 nam Komen Lopen, uitgedaagd door de mensen van Snode Plannen, het stokje over en presenteerde zij, met Hen de Prie in de hoofdrol in de clip, “Dat is de Veen”.

 

Helaas bloedde de nieuwgeboren traditie na deze hit een vroege dood. Tot dit jaar. De afgelopen weken was er op social media van Ladder(s)zat en het oranjecomité al wat reuring en werden er wat teasers geplaatst, vandaag werd duidelijk waar die reuring voor was. Op youtube verscheen de clip van de nieuwste Veense kermishit: Kermis Virus van Ladder(s)zat. Een lied zoals we van Ladder(s)zat gewend zijn. Je zit meteen in een feeststemming. De première van het lied is ruim een maand voor de kermis, dus tijd genoeg om de tekst uit het hoofd te leren. Kunnen we het nummer in de week van 16 t/m 25 september op ieder feest meezingen.

Voor het nummer van Ladder(s)zat, klik hier.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.