Adamas Inloophuis

Leerlingen Kinderarcke nemen video op met Rolf Sanchez om geld op te halen voor Adamas inloophuis

Omringd door tientallen leerlingen van basisschool de Kinderarcke in Rijnsaterwoude gaf de bekende zanger Rolf Sanchez het startsein van de Adamas Mas-Mas challenge. De leerlingen van de Kinderarcke willen met deze challenge geld ophalen voor het Adamas inloophuis.

Het Adamas inloophuis is een huis voor iedereen die zelf kanker heeft, kanker heeft gehad of mensen die hun dierbaren hebben verloren aan kanker. De leerlingen namen samen met Rolf Sanchez een dansje op, op het vrolijke nummer Más Más Más.

Uiteindelijk hopen de leerlingen alle andere kinderen uit de regio te inspireren om hetzelfde te doen en ook een dansje of andere act op te nemen. Het is de bedoeling dat kinderen in teams of klassen een video opnemen op het nummer Más Más Más. Alle video’s worden in de week van 4 februari 2021 gedeeld op een door Adamas gecreëerd platform. Vanaf dan kan er worden gestemd op deze video’s door middel van een donatie. De video met de meeste donaties en de video met de origineelste act winnen een prijs. De opbrengst van alle donaties gaat naar het Adamas inloophuis.

 Meer informatie over de Adamas Mas Mas-challenge staat op www.adamas-inloophuis.nl. Hier kan vanaf februari ook worden gedoneerd.


Meer nieuws

Politiek 23 jun. 2022 12:01

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.