Josh Walet

Meisje aangereden door dronken fietser, ouders zoeken naar getuigen

Gisterenochtend rond 08:00 uur werd er een meisje aangereden door een fietser op de Leidseweg in Oud Ade richting Leiden. De fietser, een man, slingerde over een fietspad en rook naar alcohol. De ouders van het meisje zijn op zoek naar getuigen. 

Het signalement luidt als volgt. Het betreft een oudere man met grijs haar, gemiddelde lengte, blauwe ogen, rood petje, blanke huidskleur.

De ouders laten weten dat het meisje in orde is, maar haar fiets is wel beschadigd. Heb jij iets gezien of heb jij een idee van wie deze man is? Laat het weten in de reacties of stuur ons een pb en wij brengen je in contact met de ouders.


Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.