Meldingen openbare ruimte voortaan met Fixi

Vanaf 21 oktober werken we met Fixi. Dit betekent voor u dat het eenvoudiger wordt om een melding te maken over de openbare ruimte. 

U kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken: telefonisch, via de Fixi app of op onze website of direct op de website van Fixi. Als u via de gemeente website een melding wilt maken, dan komt u nu op de Fixi website terecht.

Hier is de kaart van onze gemeente goed te zien, zowel op een desktop als mobiel en kunt u eenvoudig andere meldingen in onze gemeente bekijken. U kunt meldingen maken door te registreren / in te loggen of u kunt meldingen zonder account maken.

Vul hierbij wel uw e-mailadres in, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van uw melding. Uw gegevens zijn uiteraard niet openbaar maar gebruiken we alleen voor de afhandeling.

Voor telefonische meldingen wordt de melding ingevoerd door onze medewerkers op dezelfde website en ook hier wordt uw melding opgelost. U wordt bovendien per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden van de status van uw melding.

Maak meldingen met de Fixi app

U kunt de Fixi app downloaden op uw mobiel. De gemeente vraagt u om meldingen te maken met deze app, zodat zij de melding snel kunnen oppakken en ook goed kunnen oplossen. Via de app kunt u de status van de melding in de gaten houden en kunt u nog reageren op een melding, zodra deze is afgehandeld door de gemeente.

De website van Fixi www.fixi.nl/kaag-en-braassem is geïntegreerd in de gemeentewebsite www.kaagenbraassem.nl/fixi en de Fixi app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore.


Meer nieuws

Overige 25 nov. 2021 10:21

Scouting '63 plaatst zonnepanelen

Scouting '63 heeft afgelopen zomer, in samenwerking met Stichting Fonds Alphen en omstreken en J. de Groot BV Elektrotechniek & Beveiliging uit Zoeterwoude zonnepanelen geïnstalleerd.

Politie 24 nov. 2021 16:10

Verkeersconflict eindigt in vernieling van een auto

Woensdag heeft er in de vroege ochtend een verkeersconflict plaatsgevonden. Het conflict begon op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en eindigde op de rotonde aan de N207 in Leimuiden.

Advertorial Winkels 24 nov. 2021 14:49

De leukste kadootjes vind je bij Tuinkadootjes

Helaas zijn de winterfairs dit jaar bijna allemaal geannuleerd, maar Tuinkadootjes laat zich niet kennen! Zij hebben een pop-up store gemaakt met hun leukste kadootjes voor in de schoen of onder de boom.