Miranda Castelein overhandigt de eerste exemplaren aan wethouder Floris Schoonderwoerd en Majelle Slenters van De Driemaster.

Met samenwerken kom je verder

Met samenwerken kom je verder! Dat was de gedachte die Miranda Castelein had met het Hier! in de regio magazine over Sport en bewegen. Al een aantal jaar maakt Hier! in de regio samen met de stichting Sportpromotie Kaag en Braassem de Sportweekkrant die vooraf aan de sportweek wordt rondgedeeld.

‘We wisten al snel dat de Sportweek Kaag en Braassem ook dit jaar niet door zou kunnen gaan. Maar hoe bereik je dan de mensen in Kaag en Braassem zodat toch iedereen in beweging blijft? En zo kwamen we om de tafel met de verschillende mensen die verantwoordelijk zijn voor het onderwerp bewegen in de gemeente Kaag en Braassem. Samen met wethouder Floris Schoonderwoerd en Timo Dreef namens de gemeente, Majelle Slenters en William Slotboom van de Driemaster en natuurlijk Rob van der Geest en Rob van de Hoorn van Sportpromotie Kaag en Braassem zijn we gaan brainstormen over een magazine dat in het teken staat van het belang van gezond en inclusief sporten’ aldus Miranda.

‘We wilden in dit nummer niet alleen tips geven over bewegen of leuke verenigingen uitlichten. Maar ook ingewikkeldere zaken behandelen zoals ‘iedereen doet mee’ of je nu autisme, een verstandelijke of lichamelijke beperking hebt, iedereen moet kunnen sporten. Maar ook vertellen we hoe je een goede sportcoach wordt? Met tips van twee ervaren coaches. Met de stap voor stap uitleg hopen we dat meer mensen vrijwilliger willen worden bij een vereniging’.

‘We zijn dankbaar dat veel inwoners hun haar verhaal met ons wilde delen voor dit nummer. Alleen samen met hen konden we deze mooie sporteditie van Hier! in de regio maken’.

De Hier! in de regio special Sport en bewegen wordt huis aan huis verspreid en is verkrijgbaar bij de bekende afhaalpunten.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!