Dennis

Mini Champions League

Voor alle kinderen van 3, 4 en 5 jaar organiseert EMM’21 de Mini Champions League.

Tijdens de Mini Champions League laten zij jou op een speelse manier kennismaken met hoe leuk voetbal kan zijn. De enthousiaste en ervaren begeleiders leren jou hoe het is om samen met andere kinderen in een team te spelen, en natuurlijk gaan ze jou ook de fijne kneepjes van het voetbal aanleren.

Als deelnemer van de Mini Champions League speel je in tenues van topteams zoals Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Ajax, E.M.M.’21 en vele andere grote topclubs! Wie weet schuilt er in jou wel de nieuwe Frenkie de Jong of Lieke Martens. Maar ook al schuilt er in jou niet zo een groot talent, bij EMM telt iedereen mee!

Deelname

Deelname aan de Mini Champions League is helemaal gratis, maar op tijd aanmelden (24 uur van tevoren) is i.v.m. de teamindelingen wel gewenst. Aanmelden bij minichampionsleague@emm21.nl.

De Mini Champions League is van 10:30 – 11:30 uur, i.v.m. met omkleden graag om 10:15 uur aanwezig zijn. Tenuetjes krijgen de kinderen bij elke aflevering in bruikleen, en worden na afloop van iedere aflevering weer ingenomen en gewassen voor de volgen keer. Voetbal/ sportschoenen en een goed humeur is wat de deelnemers zelf mee moeten nemen.

Data voor de Mini Champions League

Zondag 26 september 2021
Zondag 10 oktober 2021
Zondag 24 oktober 2021
Zondag 7 november 2021

EMM ziet je graag bij de Mini Champions League bij E.M.M.’21. En bedenk goed: “Alle grote sterren zijn ooit klein begonnen."


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.