Monique Heemskerk

Monique Heemskerk per 1 februari het gezicht van VMP4ALL

Monique Heemskerk is per 1 februari het gezicht van VMP4ALL, een netwerk waarbij directe handel eenvoudig en comfortabel wordt gefaciliteerd. “Ik heb zoveel mooie ervaringen opgedaan in al die jaren in de sierteelt, nu met VMP4All is het tijd om hier met elkaar gebruik van te maken.”

Monique begon als eerste vrouw in de keuring van de VBA in de jaren 80. Toen de potplantentribune was gebouwd werd zij daar veilingmeester, en na de doop van Ficus Monique volgde een aantal jaren met commerciële (management) functies. De laatste jaren was Monique actief bij de ontwikkeling van het internationale deel van Floriday en verantwoordelijk voor het Turkije programma van Royal FloraHolland.

Nadat vorig jaar de wegen tussen Monique en RFH scheidden, startte Monique haar eigen bedrijf, en was zij het afgelopen jaar als ad interim een onderdeel van de directie van Groenland.

Wat is VMP4ALL?

VMP4All is een netwerk waarbij grote aantallen VMP-koppelingen worden gebundeld. Hierdoor maak je gebruik van je eigen koppelingen en hoeft je de werkwijze niet te veranderen. Ook de mogelijkheden om maatwerkafspraken op een efficiënte manier vast te leggen, en geen beperkingen te hebben met wie je koppelt, maakt dit netwerk een snelweg om gemakkelijk direct zaken te kunnen doen met elkaar.

Vertrouwen

Monique: “ik geloof dat dit het juiste moment is voor VMP4ALL. Het is goed voor iedereen in de sector. Ik hou van de eenvoud en de snelheid van het netwerk, en dit geeft mij het vertrouwen dat we samen de sector weer sterker kunnen maken.”


Meer nieuws

Overige vandaag 13:09

Toch een Klein beetje corso gevoel!

Hoewel er ook dit jaar geen corso was, weet je eigenlijk wel dat er toch "iets" gaat gebeuren. Zo kwam het dat er in veel tuinen alweer vroeg mensen zaten te wachten op wat misschien komen zou. Ze werden op hun wenken bediend.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 12:46

Negatief zelfbeeld bij kinderen – De Praktijk4Kids geeft tips

Door ervaringen en gebeurtenissen in ons leven vormen we een zelfbeeld. Hoe we om zijn gegaan met ervaringen en gebeurtenissen speelt daarbij een belangrijke rol. Sommige kinderen hebben een negatief zelfbeeld. Dit zelfbeeld is ontstaan na een reeks van faalervaringen of andere nare gebeurtenissen. Er is dan sprake van een negatieve beleving van de eigen persoon.

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.