Monique Heemskerk

Monique Heemskerk per 1 februari het gezicht van VMP4ALL

Monique Heemskerk is per 1 februari het gezicht van VMP4ALL, een netwerk waarbij directe handel eenvoudig en comfortabel wordt gefaciliteerd. “Ik heb zoveel mooie ervaringen opgedaan in al die jaren in de sierteelt, nu met VMP4All is het tijd om hier met elkaar gebruik van te maken.”

Monique begon als eerste vrouw in de keuring van de VBA in de jaren 80. Toen de potplantentribune was gebouwd werd zij daar veilingmeester, en na de doop van Ficus Monique volgde een aantal jaren met commerciële (management) functies. De laatste jaren was Monique actief bij de ontwikkeling van het internationale deel van Floriday en verantwoordelijk voor het Turkije programma van Royal FloraHolland.

Nadat vorig jaar de wegen tussen Monique en RFH scheidden, startte Monique haar eigen bedrijf, en was zij het afgelopen jaar als ad interim een onderdeel van de directie van Groenland.

Wat is VMP4ALL?

VMP4All is een netwerk waarbij grote aantallen VMP-koppelingen worden gebundeld. Hierdoor maak je gebruik van je eigen koppelingen en hoeft je de werkwijze niet te veranderen. Ook de mogelijkheden om maatwerkafspraken op een efficiënte manier vast te leggen, en geen beperkingen te hebben met wie je koppelt, maakt dit netwerk een snelweg om gemakkelijk direct zaken te kunnen doen met elkaar.

Vertrouwen

Monique: “ik geloof dat dit het juiste moment is voor VMP4ALL. Het is goed voor iedereen in de sector. Ik hou van de eenvoud en de snelheid van het netwerk, en dit geeft mij het vertrouwen dat we samen de sector weer sterker kunnen maken.”


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.