Dennis

Natte start van Lichtjeswandeling in Woubrugge

Woensdagavond ging ie van start. De lichtjeswandeling in Woubrugge. En hoewel het qua weer nog redelijk begon, gooiden de weergoden al snel roet in het eten. Maar niet getreurd. De Lichtjeswandeling kan nog 4 dagen gelopen worden.

Zo’n 30 huizen in Woubrugge hebben lichtjes in en om hun tuin staan. Welke huizen dat zijn, staat op een kaart die te downloaden is op de facebookpagina van Lichtjeswandeling Woubrugge. Eerder al kon er bij Van Raad en aan de Van Woudeweg 38 een tas gehaald worden. Daarin zat naast de kaart ook een lampion die door de kinderen in elkaar geknutseld kon worden. Maar ook zonder die lampion kan je de wandeling natuurlijk doen.

 

Tot en met zondag 27 december gaan de lichtjes elke dag om 16.30u aan. Om 21.00u gaan ze weer uit en zit de wandeling voor die dag er weer op. Leuk dus om de kerst- of coronakilo’s er even af te lopen zo voor of na het eten. Houd je uiteraard aan de geldende coronaregels, dan is het voor iedereen een leuke wandeling.

 

Meer info over de lichtjeswandeling vindt je hier: https://www.facebook.com/events/396211848219016 of op https://www.facebook.com/lichtjeswandelingwoubrugge

 

Veel plezier allemaal.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.