Jaap Reedijk en Anne van Zantwijk
Advertorial theater

Niet wat je denkt, maar Dit is het nou

Het theaterseizoen is in volle gang en Castellum heeft in november een vol programma dat bestaat uit opvallend veel cabaretvoorstellingen. Van bewezen tot opkomend talent en van muzikaal tot maatschappijkritisch cabaret. En dat allemaal in Alphen! Zin om wat nieuws te proberen? Maak kennis met Beth & Flo of Janneke de Bijl!

Beth & Flo

De voorstelling van Beth & Flo heet ‘Niet wat je denkt' en dat kunnen we ook zeggen over dit veelbelovende cabaretduo. Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden beiden af als klassiek pianiste aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en schopten het in 2020 tot de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Hun missie: uit het keurslijf breken van de klassieke concertwereld en de muziek waar ze zo van houden voor iedereen toegankelijk maken.

Ze storten klassieke muziek over je heen gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater, sprankelende samenzang en een flinke dosis humor! Op donderdag 3 november om 20:30 uur is theater te zien zoals je niet eerder zag.

Janneke de Bijl

Janneke de Bijl maakt cabaret, een podcast, blogs en is steeds vaker te horen als een van de ‘druktemakers’ in De Nieuws BV op NPO Radio 1. Ze studeerde af als filosoof en werd daarna lid van het prestigieuze stand-upcomedycollectief Comedytrain. In 2017 won ze zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten en door de Volkskrant werd ze uitgeroepen tot een van de comedytalenten van 2019. “Een cabaretier in wier universum het altijd prettig miezert. Haar nuchterheid en analytische karakter botsen erg geestig met het verlangen om toch vooral te léven” – aldus Het Parool.

Benieuwd naar De Bijl-stijl? Op donderdag 10 november om 20:30 uur is haar cabaretvoorstelling ‘Dit is het nou’ te zien in Theater Castellum.

Koop snel je kaarten


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.