Nieuw: Herenboerderij in Leimuiden

Er komt een Herenboerderij in Leimuiden. Dit kleinschalige, duurzame en gemengd bedrijf is eigendom van 200 ‘’Herenboeren’’, die samen met een boer hun eigen voedsel produceren. 

De leden van de Herenboerderij eten seizoensgebonden, duurzaam en streek gebonden. Op een Herenboerderij werven de leden kennis van het telen van de producten en hebben daar ook inspraak op. De coöperatie is van mening dat ook andere inwoners in het Groene Hart interesse hebben in een Herenboerderij.

‘’Om in Leimuiden te kunnen starten is het belangrijk dat er voldoende geïnteresseerden zijn die bereid zijn om per huishouden een eenmalige investering te doen. Ook wordt gezocht naar geschikte grond en een boer die Herenboer wilt worden’’, aldus de coöperatie.

Welke stappen gezet moeten worden tot er van eigen boerderij gegeten kan worden en nog veel meer informatie, wordt verteld tijdens de online informatieavonden op maandag 9 november van 20.00 tot 21.30 uur. Aanmelden hiervoor kan via secretariaat@herenboerengroenehart.nl  =of via het contactformulier op de website: www.herenboerengroenehart.nl onder vermelding van naam, email en telefoonnummer.

Meer weten? Klik dan hier


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.