Dennis

Nieuwe wethouders beëdigd, afscheid van twee oude wethouders

Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur. Woensdagavond zijn Dolf Kistemaker (PRO), Gerben van Duin (PRO), Nick van Egmond (D66) en Yvonne Peters (VVD) beëdigd als wethouder. Op deze avond namen Petra van der Wereld en Inge van der Meer afscheid.

De nieuwe wethouders werden beëdigd tijdens een extra raadsvergadering. Samen gaan ze het nieuwe raadsakkoord ‘samen bouwen aan de toekomst van onze dorpen’ uitvoeren. Het college wordt gecompleteerd met burgemeester Astrid Heijstee-Bolt en gemeentesecretaris Robert van Zijl.

Afscheid 

Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van Petra van der Wereld (SvKB) en Inge van der Meer (D66). Zij verlaten de politiek in Kaag en Braassem. Beiden waren wethouder vanaf de verkiezingen in 2018. Gemeente Kaag en Braassem: “Dank voor hun inzet en hulde voor de mooie resultaten die in deze periode bereikt zijn!”

Nieuwe raadsleden 

In de raadsvergadering werd ook een tweetal nieuwe raadsleden geïnstalleerd; Thea Wesselman voor PRO en Carsten Zwaaneveld voor D66.

wethouders 2022 1.jpeg


Meer nieuws

Evenementen 22 jun. 2022 10:30

Eindelijk weer feestweek in Oude Wetering

Traditiegetrouw is er in de eerste week van juli weer Feest! In Oude Wetering. Van 7 juli tot en met 9 juli staat Oude Wetering op zijn kop met allerlei activiteiten van Feest! In de Oude Wetering. Welke activiteiten er zullen zijn lees je hier.

Advertorial Gezondheid en welzijn 21 jun. 2022 16:11

Meer Casemanagers Dementie in de regio

Regionale ouderen- en thuiszorgorganisaties ActiVite, Libertas Leiden en WIJdezorg zien het aantal mensen met dementie toenemen. Daarom hebben ze de handen ineengeslagen bij het opleiden van een nieuwe lichting Casemanagers Dementie, die donderdag 16 juni het diploma ontving.

Evenementen 21 jun. 2022 10:54

Inschrijving 11e editie Poldertocht vanaf woensdag 22 juni geopend

Na twee jaar uitstel eindelijk terug van weggeweest: de Poldertocht gaat op zondag 4 september weer van start! Een unieke belevenis die deelnemers langs bijzondere plekken in de Kaag en Braassem brengt; plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor wandelend publiek.