Gemeente Kaag en Braassem

Ondermijning; ver van je bed-show?

We krijgen in Nederland steeds meer te maken met verborgen criminaliteit (ondermijning), zo ook in Kaag en Braassem. Het gaat dan om bijvoorbeeld drugshandel, hennepteelt en drugslaboratoria, illegale prostitutie, malafide bedrijven en horeca, mensenhandel, vastgoedfraude of het witwassen van geld. Ondermijning tast de veiligheid, de leefbaarheid, de economie en het gezag van de overheid aan.

Roadshow op 11 november

"Dit willen wij zoveel mogelijk voorkomen en daarbij hebben we uw hulp hard nodig! Op donderdag 11 november organiseren we de Roadshow Ondermijning naast het gemeentehuis (Westeinde 1, Roelofarendsveen). De Roadshow is bedoeld om inwoners van Kaag en Braassem op een interactieve manier signalen van georganiseerde (drugs)criminaliteit te laten herkennen, zich bewuster te maken van de gevolgen voor de maatschappij en henzelf weerbaarder te maken tegen invloeden van buiten af. Want ook u kunt tegen ondermijnende activiteiten aanlopen!"

U bent van harte welkom tussen 13:00 uur en 16:00 uur om een kijkje te komen nemen in de hennepcontainer, in het Crystal Meth lab en de ondermijningsbus.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.